10 originálních svatebních darů, které okouzlí novomanžele: Inspirace a tipy!

Svatba je jedním z nejdůležitějších okamžiků v životě a výběr správného dárku pro novomanžele může být náročný. Chcete darovat něco originálního, co přinese radost a bude jim připomínat jejich speciální den? Pokud jste ve slepé uličce a potřebujete inspiraci, máme pro vás deset úžasných tipů na svatební dary, které rozhodně okouzlí novomanžele a všechny svatebčany.

1. SVATEBNÍ LAMPA 

Jestliže hledáte dárek, který bude výjimečný a zároveň osobní, tak je tato svatební lampička tím pravým řešením.

Lampičky jsou personalizované, stačí jen zadat jména novomanželů, datum svatby, vybrat ze tří různých květinových motivů a krásný dar je na světě.

Tento opravdu originální dárek jim bude připomínat jejich speciální den navždy. 

CENA: 1190 Kč

2. LAMPA S FOTKOU

Pokud hledáte ještě více osobní dárek, tak si nechte překreslit fotografii novomanželů přímo na lampu.

Navíc si můžete do podstavce nechat vygravírovat osobní text. Novomanželé tak mohou mít krásnou lampu s jejich fotkou a třeba s datem svatby či krásným citátem v podstavci.

CENA: 1390 Kč

 

3. SVATEBNÍ DESKA NA PENÍZE

Pokud hledáte ještě originálnější způsob, jak darovat peníze na svatbu, tyto desky jsou tím pravým. Nejenže poskytují praktické využití, ale také přinášejí estetickou hodnotu do svatebního dárku.

Na výběr máte z více motivů obrázků a textů se svatební tématikou, takže si vybere opravdu každý. Na desku pak jen stačí do ruličky zavázat Vámi zvolený obnos peněz a máte hotovo.

CENA: 190 Kč

svatební desky na peníze mylamp.cz

 

4. MANŽELSKÉ DESATERO

Lampička s motivem manželského desatera je unikátním dárkem, který novomanželům připomene důležité hodnoty a zásady pro šťastné a dlouhé manželství.

Toto desatero lásky může sloužit jako pravidelná připomínka pro novomanžele, aby si uvědomovali důležitost těchto hodnot a snažili se je aplikovat ve svém každodenním životě společně. Navíc je zde opět možnost přidání osobního textu do podstavce. 

CENA: 1090 Kč

 

5. DŘEVĚNÉ PŘÁNÍ

V den svatby je každé slovo, každý výraz podpory a přání neocenitelným darem pro novomanžele. Obyčejných papírových přání dostávají novomanželé desítky až stovky, avšak takové dřevěné jen tak od někoho nedostanou.

Pokud tedy chcete být s Vaším přáním výjimeční, pořiďte novomanželům dřevěné s vypáleným textem. Navíc si můžete přání nechat vyrobit přesně na míru a nebo si vybrat z mnoha krásných motivů.

CENA: 105 Kč / 155 Kč (na míru)  

6. LAMPA SE SRDCEM

Láska je ta největší síla, která spojuje lidi a dává jejich životům smysl. A co by mohlo být lepším symbolem této lásky nežli srdce? Lampa se srdcem je symbolickým darem pro novomanžele, který vytvařuje jejich lásku a oddanost.

Tato elegantní lampa se stane nejen krásným dekorativním prvkem ale také připomínkou jejich spojení a vzájemné podpory. Dárek také můžete personalizovat tím, že si necháte napsat text jak do srdce, tak i pod něj. 

CENA: 1190 Kč

7. LAMPA S HRDLIČKAMI

Hrdličky jsou symbolem lásky a míru, který se táhne skrz čas a kultury. A co by mohlo být romantičtějším darem pro novomanžele než lampa hrdliček? Když se tato lampa rozsvítí, zdá se, že hrdličky ožívají a nesou s sebou poselství lásky a míru, které naplňuje celý domov. 

Ať už se svítí ve dne nebo v noci, lampa s motivem hrdliček je vždy připravena rozjasnit novomanželský domov svou něžnou září lásky.

CENA: 1090 Kč

Lampa s hrdličkami na svatbu. mylamp.cz

8. OBÁLKA NA PENÍZE

Hledáte dárek, který novomanžele rozveselí a zároveň se jim bude hodit do startu společného života? Darujte jim "milion" korun.

Musíte však počítat s tím, že na složení tohoto dárku budete potřebovat alespoň tři bankovky, kdy první z nich musí být stokorunová nebo tisícikorunová bankovka. Poté stačí bankovky zohýbat tak, aby Vám dávali přesně milion. Výsledkem je tak originální dárek, který zároveň rozhodně pobaví.

CENA: 290 Kč

9. LAMPA S VLASTNÍM TEXTEM

Jste kreativní a máte vlastní nápad na motiv lampy pro novomanžele? Zkuste si vytvořit lampu s textem.

V konfigurátoru si vyberete vlastní kliparty, velikost a styl písma a můžete se pustit do tvoření Vašeho vlastního nápadu na skvělý dárek.

S touto lampou opravdu darujete novomanželům Vaše nejsrdečnější přání a požehnání a zároveň se u výroby můžete zabavit a nechat se unést Vaší fantazií. 

CENA: 1190 Kč

10. LAMPA S PŘÁNÍM

Nápis "Buďte šťastní" na této lampě není jen slovy, ale také výzvou k tomu, aby novomanželé aktivně pracovali na budování šťastného a naplněného života společně.

Každý den, kdy se tato lampa rozsvítí, je jako připomenutí novomanželům, že štěstí není jen cílem, ale i cestou. Její zářivý svit naplňuje prostor pozitivní energií a optimismem, který pomáhá novomanželům čelit všem výzvám a radovat se z každého okamžiku společně.

CENA: 1090 Kč

 

Ať už zvolíte kterýkoli z těchto originálních svatebních dárků, jedna věc je jistá - okouzlíte novomanžele a přinesete jim radost a štěstí do začátku jejich společného života.

Všechny výrobky, které jste právě viděli, jsou dostupné na stránkách mylamp.cz, kde mimo výše zmíněné produkty jich můžete najít mnohem víc. 

Přejeme Vám úspěšné hledání svatebního dárku pro novomanžele. :-)

Zpět na blog

Napište komentář

Upozorňujeme, že komentáře musí být před zveřejněním schváleny.